SkinFix tisztító, bőrmegújító kezelés

SkinFix tisztító, bőrmegújító kezelés

A szolgáltatás ára: 20 500 Ft

Időtartam: 105 perc

A Mesotica SkinFix egy tisztító és egyben mélyhidratáló kezelés, melyet megelőzési céllal akár a 25 éves korosztálynak, de leginkább 30-40 közötti korosztálynak ajánlok. Azoknak, akiknek kombinált bőrük van (száraz felhám, helyenként aktívabb faggyútermelés), ezért igénylik a megmaradt komedók eltávolítását, de már látszanak az idő múlásának jelei az enyhe ráncokkal, kissé megereszkedett arckontúrokkal.

A Mesotica minden terméke aminosavakkal és peptidekkel dúsított, hatékonyan fegyver a hidrofil-lipid réteg egyensúlyának visszaállítása, a hámsejtek nedvességmegkötésének javítása, és az irha réteg állományának tömörítése érdekében. A hámhidratálókat is tartalmazó letisztítást követi egy gyengéd savakkal kombinált peelingezés, majd a bőrfelszíni pH visszaállítása a hatóanyagos, géles állagú Supra Lotion tonikkal. Itt kezdődik a gőzölés-nyomkodás-fertőtlenítés hármasa, majd folytatom a kezelést nyugtató és mélyhidratáló koncentrátumok bevitelével ultrahang segítségével. A maradék anyagot eloszlatom és felkenek rá egy lágy textúrájú maszkot az fiatalító hatás érdekében, a hatóidő letelte után pedig a saját, egyedülálló masszázsom következik, melyet a felkar, arc, nyak, dekoltázs területén végzek - nem kihagyva a kritikus csuklya és nyak területét a stressz csökkentése, a helyi vérellátás fokozása, az izomcsomók oldása érdekében. Ez sokszor közvetetten javítja az akut fejfájást is. A kezelést természetesen egy ceramidos bőrvédő és ráncsimító krémmel fejezem be.


Időtartam: 90-105 perc


Az ultrahang használata miatt ez a kezelés ellenjavallott bizonyos egészségügyi problémák/állapotok esetén. Részletekről érdeklődj kérlek üzenetben a Kapcsolat menüpont alatt.