Purple botox-effect ráncsimító 40+ kezelés

Purple botox-effect ráncsimító 40+ kezelés

A szolgáltatás ára: 18 500 Ft

Időtartam: 60 perc

A Purple egy rövid, ám annál látványosabb botox-hatású kezelés a 40 év felettiek bőrproblémáira: arckontúrok megereszkedése, karikás és szarkalábas szemkörnyék, mélyülő ráncok az arcon és nyakon is. Kezdődő mélyrétegi vízhiányos (enyhén dehidratált) bőrtípusra kiváló.

A Mesotica minden terméke aminosavakkal és peptidekkel dúsított, hatékonyan fegyver a hidrofil-lipid réteg egyensúlyának visszaállítása, a hámsejtek nedvességmegkötésének javítása, és az irha réteg állományának tömörítése érdekében. A hámhidratálókat is tartalmazó letisztítást követi egy gyengéd savakkal kombinált peelingezés, majd a bőrfelszíni pH visszaállítása a hatóanyagos, géles állagú Supra Lotion tonikkal. Innen folytatom a kezelést botox-analóg hatóanyagok (tehát a ráncokat kisimító hatást adók) és mélyhidratáló koncentrátumok bevitelével ultrahang segítségével. A maradék anyagot eloszlatom és felkenek rá egy alginát peel-off maszkot - mely gumivá dermedve lehúzhatóvá válik - az eddig bejuttatott értékes hatóanyagok benyomása érdekében. A kezelést természetesen a bőrállapotnak megfelelő krémmel fejezem be. 


Az ultrahang használata miatt ez a kezelés ellenjavallott bizonyos egészségügyi problémák/állapotok esetén. Részletekről érdeklődj kérlek üzenetben a Kapcsolat menüpont alatt.