Peptid-boost ráncfeltöltő 50+ kezelés

Peptid-boost ráncfeltöltő 50+ kezelés

A szolgáltatás ára: 22 500 Ft

Időtartam: 90 perc

A Peptid-boost egy személyre szabott peptid-kombinációt tartalmazó teljeskörű anti-aging kezelés az 50 év felettiek számára a halmozódó bőrproblémák hatékony kezelése érdekében.

A Mesotica minden terméke aminosavakkal és peptidekkel dúsított, hatékonyan fegyver a hidrofil-lipid réteg egyensúlyának visszaállítása, a hámsejtek nedvességmegkötésének javítása, és az irha réteg állományának tömörítése érdekében. A hámhidratálókat is tartalmazó letisztítást követi egy gyengéd savakkal kombinált peelingezés, majd a bőrfelszíni pH visszaállítása a hatóanyagos, géles állagú Supra Lotion tonikkal. Innen folytatom a kezelést hialuronsav, peptidek és mélyhidratáló koncentrátumok bevitelével ultrahang segítségével - specifikusan az elsimítandó ráncokba, a javítandó arckontúrokra, a karikás szemekre, a megjelenő pigment foltokra. A maradék anyagot eloszlatom és felkenek rá egy alginát peel-off maszkot - mely gumivá dermedve lehúzhatóvá válik - az eddig bejuttatott értékes hatóanyagok benyomása érdekében. A hatóidő letelte után eltávolítom a maszkot, és következik a saját, egyedülálló masszázsom , melyet a felkar, arc, nyak, dekoltázs területén végzek - nem kihagyva a kritikus csuklya és nyak területét a stressz csökkentése, a helyi vérellátás fokozása, az izomcsomók oldása érdekében. Ez sokszor közvetetten javítja az akut fejfájást is. A kezelést természetesen a bőrállapotnak megfelelő krémmel fejezem be.


Időtartam: 75-90 perc

Az ultrahang használata miatt ez a kezelés ellenjavallott bizonyos egészségügyi problémák/állapotok esetén. Részletekről érdeklődj kérlek üzenetben a Kapcsolat menüpont alatt.