Magenta anti-aging bőrtömörítő 30+ kezelés

Magenta anti-aging bőrtömörítő 30+ kezelés

A szolgáltatás ára: 17 500 Ft

Időtartam: 60 perc

A Magenta anti-aging kezelés a 30-40 éves korosztálynak javasolt leginkább a kezdeti ráncok és az arckontúrok enyhe megereszkedése esetén. Kombinált, vagy kezdődő mélyrétegi vízhiányos (enyhén dehidratált) bőrtípusra kiváló.

A Mesotica minden terméke aminosavakkal és peptidekkel dúsított, hatékonyan fegyver a hidrofil-lipid réteg egyensúlyának visszaállítása, a hámsejtek nedvességmegkötésének javítása, és az irha réteg állományának tömörítése érdekében. A hámhidratálókat is tartalmazó letisztítást követi egy gyengéd savakkal kombinált peelingezés, majd a bőrfelszíni pH visszaállítása a hatóanyagos, géles állagú Supra Lotion tonikkal. Innen folytatom a kezelést hialuronsav, peptidek és mélyhidratáló koncentrátumok bevitelével ultrahang segítségével. A maradék anyagot eloszlatom és felkenek rá egy lágy textúrájú maszkot az fiatalító hatás érdekében, a hatóidő letelte után pedig a saját, egyedülálló masszázsom következik, melyet a felkar, arc, nyak, dekoltázs területén végzek - nem kihagyva a kritikus csuklya és nyak területét a stressz csökkentése, a helyi vérellátás fokozása, az izomcsomók oldása érdekében. Ez sokszor közvetetten javítja az akut fejfájást is. A kezelést természetesen a bőrállapotnak megfelelő krémmel fejezem be.


Az ultrahang használata miatt ez a kezelés ellenjavallott bizonyos egészségügyi problémák/állapotok esetén. Részletekről érdeklődj kérlek üzenetben a Kapcsolat menüpont alatt.