Mesotica Peel&Go Pro savas kúra (8 alkalom)

Mesotica Peel&Go Pro savas kúra (8 alkalom)

A szolgáltatás ára: 105 400 Ft

Időtartam: 60 perc

A Mesotica kombinált savakkal dolgozik (különböző típusú savak egyetlen tégelyben), és különböző erősségek közül tudunk mi szakemberek a vendég bőrének megfelelőt választani, ami nagyon megsegíti a munkánkat.

Ez egy nem túl érzékeny bőrű, vagy már rutinosabb vendégeknek szóló 6 alkalmas kúra, mely során 8%-tól általában 30%-ig fokozatosan felvitt saverősséget alkalmazunk. Glikolsav (AHA), fitinsav (AHA), mandulasav (AHA) és laktobinsav (PHA) végzi a hámlasztást a kezelések során.

- AHA sav: vízben oldódó sav, minden bőrtípusra jó, de főleg érett és pigmentfoltos bőrre, mert kiváló hidratáló, ráncsimító és halványító hatással rendelkezik. Maga a mandulasav extra tulajdonsága, hogy kismértékben antibakteriális is, ezért a problémás bőrre is hasznos fegyver a gyulladások megszüntetése érdekében. A fitinsav kis mértékben halványító tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a foltosodásra hajlamos bőröket szépen egységesíti. A glikolsav hidratáló és ránctalanító hatással rendelkezik, fakó, élettelen, idősödő bőrökre kiváló hatóanyag.

- PHA sav: vízben oldódó sav, főleg érzékeny, couperosa-ra és rosacea-ra hajlamos bőrre való, hatása hasonló, mint az AHA savaknak, de nagy molekula mérete miatt lassabban penetrál (szivárog be) a hámrétegbe, így kevésbé irritatív. Maga a laktobionsav kiváló nedvességmegkötő, antioxidáns és védi a sejteket az UV-károsodástól, valamint akadályozza bizonyos bőrben található enzimek (MMP) kollagén-bontó hatását.

A kezelés főbb lépései:

Letisztítom a bőrt egy savas kémhatású termékkel, majd a maradék nedvesség felitatása után felhelyezem a savat, hatóidő letelte után semlegesítem azt, utána pedig a jelenlegi bőrproblémának megfelelő peptideket és egy szuperkoncentrátumot úgynevezett liposzóma-szerkezetű szállítórendszer segítségével bejuttatok ultrahang által. Egy nyugtató gélmaszkot követően a befejező ceramidos krém, és természetesen a fényvédő zárja a kezelést.


1 alkalom: 45-60 perc

Teljes kúra: 8 alkalom (az egyes alkalmak között 7-10 nap telhet el, sem több, sem kevesebb)

Minden savas kúra alatt, és az azt követő 2 hétben kötelező a legalább SPF30-as fényvédő használata napközben.


Otthoni arcápolási szettet igény esetén a kúra elején összeállítok, melynek tartalma:

- Letisztító (200ml)
- Tonik (250ml)
- Nappali gélkrém (120ml)
- Fényvédő
- Éjszakai tápláló arckrém (120ml)

Az ultrahang használata miatt ez a kezelés ellenjavallott bizonyos egészségügyi problémák/állapotok esetén. Részletekről érdeklődj kérlek üzenetben a Kapcsolat menüpont alatt.