Adrienne Feller gyümölcssavas bőrfrissítés (5 alkalom)

Adrienne Feller gyümölcssavas bőrfrissítés (5 alkalom)

A szolgáltatás ára: 80 000 Ft

Időtartam: 60 perc

Az Adrienne Feller cég 20 éves múltra tekint vissza aromaterápiás natúr kozmetikumok tekintetében, ezért nagy öröm volt számomra, hogy létrehoztak egy gyengéd AHA-maszkot, amivel érzékenyebb bőröket is lehet hámlasztani irritáció nélkül.

Számtalan összetevő sorakozik a gyümölcssavas AHA bőrmegújító maszkban, de a leglényegesebbek a szőlőlevél, citrom, alma, fekete áfonya, nemes cukornád, hibiszkusz virág, csipkebogyó, háromszínű árvácska virág, és az olasz szalmagyopár. Segíti a hámrétegben a sejtmegújulást, az elszarusodott laphámsejteket pedig gyengéden feloldja, így adva frissebb, üdébb bőrképet, halványítva a pigmentfoltokat, és elsimítva a felszíni ráncokat.

Egy gyengéd arclemosó tejjel kezdem meg a bőr letisztítását, ezután tonizálom a pH újra savas tartományba állításához, feliratom a nedvességet a kezelendő területekről, majd felkenem az AHA-savas gél állagú maszkot. Hagyom hatni a gyümölcssavakat, melyek gyengéden csipkedő érzéssel jelzik, hogy dolgoznak a felhámban. Aki szeretné feldobni a kezelését egy kis extra kényeztetéssel, választhat a Spa Experience szolgáltatások közül, melyet a sav hatóideje alatt elvégzek. Miután letelt a hatóidő, lemosom, újra tonizálom a bőrt, felviszek a rá egy hatóanyag-bombát, hogy a friss sejtrétegeket mélyebben tudjuk hidratálni, ezután pedig egy rövid nyugtató, tápláló arcmasszázs következik lágy érintésekkel - hogy a lelkünket se felejtsük el "simogatni".


Az 5 alkalmas kúra segít felfrissíteni a nyáron kiszáradt, a mindennapokban megfakult bőrt, javítja a sejtek oxigén-felvételét, finomítja az apró ráncokat, halványítja a kialakult pigment foltokat. Minden bőrtípusnak szívesen javaslom az ősztől tavaszig tartó időszakban.


1 alkalom: 45-60 perc

Teljes kúra: 5 alkalom  (az egyes alkalmak között 7-10 nap telhet el, sem több, sem kevesebb)

Minden savas kúra alatt, és az azt követő 2 hétben kötelező a legalább SPF25-ös fényvédő használata napközben.


Otthoni arcápolási szettet igény esetén a kúra elején összeállítok, melynek tartalma:

- Letisztító (125ml)
- Arcpermet (50ml)
- Nappali hidratálókrém/fluidum (50ml)
- Fényvédő (100ml)
- Éjszakai táplálókrém (50ml)