Adrienne Feller gyümölcssavas bőrfrissítés (1 alkalom)

Adrienne Feller gyümölcssavas bőrfrissítés (1 alkalom)

A szolgáltatás ára: 16 000 Ft

Időtartam: 60 perc

Az Adrienne Feller cég 20 éves múltra tekint vissza aromaterápiás natúr kozmetikumok tekintetében, ezért nagy öröm volt számomra, hogy létrehoztak egy gyengéd AHA-maszkot, amivel érzékenyebb bőröket is lehet hámlasztani irritáció nélkül.

Számtalan összetevő sorakozik a gyümölcssavas AHA bőrmegújító maszkban, de a leglényegesebbek a szőlőlevél, citrom, alma, fekete áfonya, nemes cukornád, hibiszkusz virág, csipkebogyó, háromszínű árvácska virág, és az olasz szalmagyopár. Segíti a hámrétegben a sejtmegújulást, az elszarusodott laphámsejteket pedig gyengéden feloldja, így adva frissebb, üdébb bőrképet, halványítva a pigmentfoltokat, és elsimítva a felszíni ráncokat.

Egy gyengéd arclemosó tejjel kezdem meg a bőr letisztítását, ezután tonizálom a pH újra savas tartományba állításához, feliratom a nedvességet a kezelendő területekről, majd felkenem az AHA-savas gél állagú maszkot. Hagyom hatni a gyümölcssavakat, melyek gyengéden csipkedő érzéssel jelzik, hogy dolgoznak a felhámban. Aki szeretné feldobni a kezelését egy kis extra kényeztetéssel, választhat a Spa Experience szolgáltatások közül, melyet a sav hatóideje alatt elvégzek. Miután letelt a hatóidő, lemosom, újra tonizálom a bőrt, felviszek a rá egy hatóanyag-bombát, hogy a friss sejtrétegeket mélyebben tudjuk hidratálni, ezután pedig egy rövid nyugtató, tápláló arcmasszázs következik lágy érintésekkel - hogy a lelkünket se felejtsük el "simogatni".


Időtartam: 45-60 perc


A kezelést követő 2 hétben legalább SPF 30-as fényvédő használata javasolt napközben.