Purify tisztító, nyugtató kezelés

Purify tisztító, nyugtató kezelés

A szolgáltatás ára: 16 000 Ft

Időtartam: 75 perc

Ezt a kezelést azoknak találtam ki, akik még fiatalabbak, nyüzsgőbbek, és nem szeretnek sokáig feküdni. A klasszikus "nyomkodás-összehúzás" párosából áll - természetesen a szokásos letisztítás-peeling-tonizálást követően. Azoknak ajánlom, akiknek az arcbőrük még viszonylag probléma mentesebb, elég a meglévő kevés komedó (mitesszer) és pár akné (pattanás) eltávolítása, majd a bőr megnyugtatása és egy krémmel történő búcsúztatása. 

A jobban gyulladt, problémás, nagyon érdes tapintású, esetleg hámló, húzódóan száraz, helyenként zsírosan fénylő bőrökre már az Adrienne Feller rituálék közül a Cleanenne kezelést javaslom, hogy megtámogassuk a bőrfunkciók optimális működését további hatóanyagok bevitelével, nyugtassuk az idegrendszert egy masszázzsal, vagy aktuálisan gyulladtabb állapot esetén a masszázs kihagyásával, de több hatóanyagos maszk felvitelével javítsuk a működését.

Ha a bőrállapot extrémen gyulladt, akkor inkább egy savas kúra igénybevételét javaslom most az ősztől tavaszig tartó időszakban, továbbá a belső egyensúlytalanságok felderítését is ezzel párhuzamosan, melyről a helyszínen tudunk konzultálni.


Időtartam: 60-75 perc (nyomkodás hosszától függően)