Hungarian Spring luxus szépségrituálé

Hungarian Spring luxus szépségrituálé

A szolgáltatás ára: 25 000 Ft

Időtartam: 105 perc

Az érett bőr kényeztetésére szolgáló rituálé exkluzív hatóanyagokkal, különleges technikák ötvözetével a bőr vitalitásának fokozása és feszesítése érdekében.

Az ellazító bevezető érintések és a letisztítő, bőrfrissítő lépéseket követi egy mélytisztító maszk felkenése, mely iszap tartalmának köszönhetően kiválóan tisztít és remineralizál, a benne lévő kékszőlő, napraforgó és szezám magolajok a regenerálásban játszanak szerepet. Ennek eltávolítása után hatóanyagos szemkörnyék illetve ajak masszázst végzek az ott található izmok keringésének javítása, a megjelenő ráncok finomítása érdekében fiatalító hatású illóolajokkal. Ezután egy peel-off maszk következik, amelynek gumivá dermedési hatóideje alatt karmasszázst adok a teljes luxus megtapasztalása érdekében. A peel-off maszkot eltávolítom, majd következik egy igazán kényeztető Hungarian Spring masszázs az extra regeneráló krémmel és esszenciával. 

Mindezen lépések végén pilleérintésekkel történő elbúcsúzás, és csendes visszavezetés következik a szépségrituálé befejezéséhez.