Házirend

Házirend

Házirend

Házirend

Kedves Vendégeim!


Az egymás személye és ideje iránti tisztelet szerintem mindannyiunknak nagyon fontos, és éppen ezért vezettem be ezeket a könnyen betartható szabályokat, hogy idegeskedés nélkül dolgozhassak a munkanapomon, Ti pedig zavartalanul élvezhessétek az én-időtöket.


A házirend a hozzám való bejelentkezéssel automatikusan elfogadásra kerül, annak minden pontja onnantól kezdve érvényes, hogy visszaigazoltam a foglalást.


1. A 24 órán belüli időpont módosítás/lemondás vagy az időponton való meg nem jelenés esetén a foglalt kezelés 100%-át kérem el fájdalomdíjként, mely összeget 3 napon belül utalással lehet rendezni az általam megadott üzleti bankszámlaszámra. 

2. A mobiltelefonotokat lehetőség szerint némítsátok le, hogy Titeket ne zavarjon meg a pihenésetekben. Természetesen akinek a munkája miatt ez nem opció, azt csak megkérném, hogy rezgőre tegye, így nem zavarunk majd senkit a szalonban. 

3. A szalonba belépve megkérnék mindenkit, hogy tegye le utcai cipőjét, és a vendégpapucsokat vegye igénybe a ház csendje, és a szalon tisztasága érdekében. Továbbá a megérkezés után egy alapos, fertőtlenítő szappanos kézmosást is kérnék. A kezelőhelyiségben le tudjátok tenni a táskátokat, és fel tudjátok akasztani a ruhátokat, így sosem tévesztitek szem elől értékeiteket.

4. Állatot, kisgyermeket/csecsemőt, házastársat, barátnőt, rokont, stb. kérlek ne hozzatok magatokkal, hiszen a kezelés kizárólag Nektek szól, és a munkám során szeretnék kizárólag Rátok koncentrálni. A jelen életkörülmények között egymás egészségére való tekintettel is kérem ezt. 

5. A kezelést a szolgáltatás igénybevétele után a helyszínen készpénzben (HUF) tudjátok rendezni, vagy utalással az üzleti bankszámlaszámomra ugyanakkor. A későbbiekben biztosítok helyszíni kártyás fizetést is, ha megnövekszik erre az igény.

6. A megvásárolt voucherek érvényességi ideje (általában 2 hónap) minden esetben szerepel rajtuk, ezt kiterjeszteni sajnos nem áll módomban, így ha Ti, vagy az általatok megajándékozott személy nem jelentkezik a voucher lejártáig nálam időpontért, úgy ez a lehetőség elveszett. Amennyiben rajtunk kívül álló okokból a szolgáltatást kénytelen vagyok ideiglenesen szüneteltetni, úgy maximum a zárvatartás idejével megegyező időtartammal hosszabbodik a voucher érvényessége. 

7. A szalon területére illuminált állapotban belépni szigorúan tilos, ebben az esetben a foglalt szolgáltatás elvégzését jogomban áll megtagadni.

8. Kérem a dohányzó vendégeimet, hogy lehetőség szerint az utolsó szál cigarettájukat a kezelés előtt legalább 1 órával szívják el. 

9. A szalon területén és az épületben természetesen tilos a dohányzás, erre lehetőség a belső udvaron van a bejárattól 5 méterre, vagy a főkapun kívül.

10. Az időpontról való késés esetén a kezelési idő lerövidül, vagy több kisebb foglalt kezelés esetén így 1-1 rész kimaradhat. Amennyiben a késés ideje már lehetetlenné tenné az eredetileg foglalt kezelés végrehajtását, úgy meg nem jelenésként kell kezelnem a szituációt, és 100% fájdalomdíjat kérek el.

11. Számlázási igényeteket kérlek előre jelezzétek, hogy legyen időm az adatokat bekérni tőletek, és megírni a kezelés végére a számlát. Ha később modernizálok, akkor ez már elektronikus úton fog zajlani.

12. Bármilyen allergiát, intoleranciát, aktuális vagy korábbi gyógyszerszedést, közeli műtétet a kezelések előtt jelezzétek nekem minden esetben, máskülönben nem tudok felelősséget vállalni értetek.

13. Kommunikációra ezt a pár megadott felületet használom (üzleti telefonszám, honlap, szakmai FB oldal, szakmai FB profilom Messenger-e, szakmai Instagram, szakmai email cím) , így kérlek Titeket, hogy Viber-en, Whatsapp-on, vagy egyéb alternatív felületen ne keressetek. A privát fiókjaimat, elérhetőségeimet is külön kezelem mostmár, hogy sikeresen meg tudjam néha valósítani a digitális detoxomat.

14.  A telefonomat "Ne zavarj" üzemmódban használom egész nap, nincs sem lehetőségem, sem kapacitásom a hívásokat figyelni, visszahívásokat intézni, ezért szoktam kérni, hogy késés/lemondás/probléma esetén üzenetet írjatok valamelyik elérhetőségemre (06-70/624-0242 vagy FB Messenger) , vagy ha olyan a probléma, akkor visszahívlak Titeket az első szünetemben.

15. Új vendégeknek hasznos információk lehetnek itt a weboldalamon (később a Q&A menüpontban is) a kezeléseket, árakat, márkákat, bejelentkezést, szabad időpontokat illetően, ezért nézzetek szét, és egyéb kérdés esetén írjatok üzenetet kérlek! A telefonomat a fent leírtak miatt limitált idősávokban tudom figyelni/használni.

16. Vasárnapi napon megpihenek minden értelemben, online és offline térben is, ezért aznap nem válaszolok üzenetekre, hívásokra.


Mi az, amit én vállalok:

Nem viszek be magammal háziállatot, kisgyermeket, rokont, látogatót.

A telefonomat "Ne zavarj" üzemmódban használom egész nap, tehát nem fogok bevásárlást intézni / családi krízist kezelni telefonnal a fülemen, miközben Téged szépítelek.

Mindig üde és friss, ápolt, igényes megjelenéssel tisztelgek a szakmám előtt, és előttetek is. A fáradtság-faktorra nem tudok garanciát vállalni sajnos, de a mosolygós jókedvemet mindig magamnál hordom :)

Arckezeléseknél eddig is rajtam volt egy eldobható maszk, ez az idei évi újdonságok miatt méginkább így van. A tisztító kezelések esetén a "nyomkodás" fázist mindig is eldobható gumikesztyűben csináltam, ez ezután sem fog változni.

Igyekszem mindig Rátok és a kezelésetekre hangolódni, tehát nem "csiripelek" feleslegesen, amikor zen-üzemmódba szeretnétek kerülni végre :)

Bármi, ami köztünk elhangzik, szigorúan bizalmas, ennek szellemében végzem a munkámat és beszélgetek veletek! Azért jöttök hozzám, hogy kifújjátok a napi stresszt, így minden esetben számíthattok a diszkréciómra, megértésemre, empátiámra és professzionalizmusomra.

Kérdezni és kérni nem szégyen, állok bármikor a rendelkezésetekre ilyen téren!